Om oss

Top Language Jobs är Europas främsta specialistportal för rekrytering till språkjobb. Vi har ett europeiskt nätverk av jobbsajter speciellt inriktade på yrkeskunniga personer med språkkunskaper.

Med en allt växande efterfrågan på tvåspråkiga och flerspråkiga personer kan många online-baserade rekryteringsföretag inte på ett effektivt sätt hantera den del av rekryteringsmarknaden som är specialiserad på språk. Teamet bakom Language Jobs har över 32 års erfarenhet av försäljning, marknadsföring och rekrytering till språkjobb, vilket gör oss till den ledande spelaren inom denna sektor.

Då över 40 % av alla arbetssökande idag använder internet för att hitta jobb, har online-rekrytering blivit det främsta sättet att söka eller annonsera lediga jobb. Vår omfattande marknadskunskap på området, tillsammans med användningen av senaste sökmotorteknik, gör att Top Language Jobs kan locka tusentals jobbsökande med spåkkunskaper.

Vår sajt är omsorgsfullt utformad och testad för att göra processen att hitta, söka eller annonsera jobb så snabb, enkel och smärtfri som möjligt.

"Att inte tala samma språk som sin kund är inte bara besvärligt utan kan i slutänden även kosta beställningar och jobb".

(Källa: James Stinson, www.recruitment-online.com)

Om du söker jobb och vill utnyttja dina språkkunskaper kan du registrer dig hos oss för jobbsökning och tillgång till vårt stora utbud av funktioner såsom epostade uppdateringar när nya språkjobb som matchar dina kriterier publiceras.

Om du en arbetsgivare eller ett bemanningsföretag som vill rekrytera spåkkunniga jobbsökande personer kan du annonsera dina lediga språkjobb hos Top Language Jobs för oöverträffad exponering hos marknadens största specialgrupp av högt kvalificerade språkkunniga personer.

Rekrytering nu